Aplitap

Razvijamo softver i složene IT sustave prilagođene Vašem poslovanju i Vašim poslovnim ciljevima.

Aplitap Agency featured on One Page Love
Aplitap Agency won Best CSS Web Gallery Aplitap on CSS Design Awards Special Kudos
Aplitap Agency on Awwwards

COVID 19 testiranja bez gužvi i redova

|

Pojavom korona krize naša svakodnevica se konstantno mijenjala te smo bili primorani prilagoditi svoje životne navike svakoj novoj situaciji. Dolaskom ljeta i pojavom takozvanih Covid potvrda napokon nam se otvorila mogućnost pohađanja raznih društvenih i sportskih manifestacija koje su nam toliko nedostajale u prethodnom razdoblju. Ukoliko ste pohodili određeni događaj na kojem je bilo potrebno testirati se na ulazu utoliko ste vjerojatno primijetili kako djelatnici koji testiraju posjetitelje ručno upisuju informacije u sustav što je ponekad stvaralo redove i dodatnu gužvu na ulazu.

Zašto bi korisnici nepotrebno čekali u redovima i stvarali dodatnu gužvu kada se izdavanje potvrde može pojednostaviti i odraditi sa svega nekoliko klikova?

Kako bi olakšali administraciju djelatnicima koji vrše testiranje i unos podataka razvili smo platformu imena – Test4covid. Test4covid je digitalna platforma putem koje možete značajno ubrzati, olakšati i automatizirati provođenje brzih ili pcr testova za covid-19. Osim što olakšava krajnjim korisnicima čekanje u redovima te ih spašava od nepotrebnog gubitka vremena, ova platforma je vrlo jednostavna za korištenje svim korisnicima, kako posjetiteljima događaja tako i zdravstvenim djelatnicima.

Na početku se kreira QR kod za pojedini event. Svi korisnici koji dođu na određeno testiranje vrlo jednostavno skeniranjem QR koda otvaraju prijavnicu za testiranje i ispunjavaju svoje osobne podatke koji će automatski biti vidljivi unutar aplikacije. Na ovaj način se izbjegava prepisivanje osobnih podataka, mogućnost pogreške, a procedura prijave je potpuno ubrzana. Nakon izvršenog testiranja jednim klikom dodijeli se korisniku već predefinirani rezultat testa (pozitivan ili negativan), a potrebno je samo kliknuti rezultat testiranja te se automatski kreira nalaz sa svim potrebnim podacima ustanove po standardima koji se može jednim klikom poslati korisniku putem e-maila, preuzeti u PDF obliku ili odmah isprintati iz sustava. Time je administrativan posao liječničkog tima minimaliziran te nema potrebe za zasebnim slanjem digitalne potvrde svakom pojedinačnom korisniku na mail. Vrijeme čekanja korisnika na potvrde je smanjeno, kao i potreba za većim brojem djelatnika  liječničkog tima. Nakon završenog kruga testiranja, postoji mogućnost unosa svih testiranih korisnika u HZZO sustav jednim klikom. Ne mora se više unositi jednog po jednog korisnika.

Povratne informacije svih poliklinika koje koriste našu platformu su odlične. Pomoću ove platforme ubrzali su sve procese vezane za testiranja, a zahvaljujući platformi proširili su testiranja na više lokacija jer je potreban manji broj djelatnika na svakoj lokaciji.

Kao primjer učinkovitosti ove platforme možemo navesti koncert poznate klape koji se održao prethodnog vikenda, na kojemu je prisustvovalo preko 500 posjetitelja, a nijedan od njih nije čekao duže od petnajstak minuta na svoju potvrdu.

Povećajte i vi svoju učinkovitost testiranja. Neka posjetitelji dođu na testiranje već prijavljeni, a rezultat istog neka ne čekaju duže od nekoliko minuta. Izbjegnite negodovanje gostiju zbog velikih redova ispred ulaza. Ubrzajte sam postupak dobivanja nalaza testiranja putem automatiziranih i unaprijed određenih procesa. Postanite korisnici naše platforme te brzinom i optimizacijom samih testiranja povećajte zadovoljstvo svojih gostiju.

Saznajte više na: https://test4covid.eu/

COVID 19 testiranja bez gužvi i redova

Kako izgraditi svijest o vašem brandu?

5 razloga za koristiti Bootstrap

SEO za One page web stranice

Web shop? Da, obavezno! Evo i kako...

Koja je tvoja reakcija?

LinkedIn oglasi

INSTAGRAM - više profila istovremeno

Izgradite kvalitetne odnose s kupcima i povećajte prodaju

Facebook oglašavanje — Zašto i kako?

Google AdWords

Iskoristite Instagram i poboljšajte svoje poslovanje

Facebook aplikacije — Privucite korisnike te ih osvjestite o svome brendu

Google Analytics za početnike

Spas u zadnji čas

Mobilegeddon i stranice prilagođene mobilnim uređajima

Istraživanje i strategija Postati dio tima, ključna je komponenta

Kako bi Vam pružili potpunu uslugu vjerujemo da je presudno postati prošireni dio vašeg tima. Da bi vam dali samo najbolje, zadubljujemo se u ono što pokušavate postići, Vašu organizaciju i način na koji poslujete da bi dobili stvaran osjećaj tko ste.

Jednom kada se upoznamo, počinjemo kreirati savršenu strategiju za Vaše poslovanje. Pružamo Vam dubinsko istraživanje Vaše tvrtke i na temelju toga razvijamo jedinstvene strategije kako bi se Vaša tvrtka istaknula!

 • Digitalna strategija
 • Pozicioniranje brenda
 • Google Analytics
 • Mjerenje i izvještavanje
 • JAVITE NAM SE

  Content Marketing Kupci su zainteresirani za vlastite benefite, a žele ih sve

  Blog postovi, studije slučaja, vodiči, infografike, natjecanja, kampanje, video, podcast. Samo recite, mi možemo sve!

  Vjerujemo da miješanje digitalnog i fizičkog svijeta nudi Vašem brendu jedinstven način povezivanja sa svojim klijentima na dubljoj razini. Ako ste u potrazi za marketing rješenjima koja će zaintrigirat Vaše klijente i uzdignuti vaše poslovanje nekoliko stepenica više, kontaktirajte nas! Mi smo ovdje za Vas!

 • Kreiranje sadržaja
 • Stvaranje brenda
 • Poboljšanje postojećih sadržaja
 • Povezivanje s kupcima
 • JAVITE NAM SE

  SOFTWARE DEVELOPMENT Uspješna web stranica nije samo lijepo lice

  Kvalitetna interaktivna web stranica je dizajnirana i konstruirana da predvidi ponašanje korisnika i podržava funkcionalnost u službi poslovne strategije i potrebe kupaca.

  Osim toga, želimo biti sigurni da je Vaša vidljivost na tražilicama pravilno optimizirana tako da ne da samo da brinemo o kvalitetnom sadržaju i dizajnu, također vodimo brigu i o stvarima "ispod haube."

 • Responzivan web dizajn
 • Razvoj aplikacija
 • Custom izrada
 • SEO
 • JAVITE NAM SE

  Vizualni identitet Osluškujte tržište i okrenite ga u svoju korist

  Snažan i prepoznatljiv brand koji priča priču, odražava svoje uvjerenja i dobiva poruku preko svojih klijenata? Jasno je — bez obzira koliko je Vaše poslovanje veliko ovo Vam je potrebno.

  Kroz naš proces brand pozicioniranja mi otkrivamo što Vaši klijenti misle i mogu misliti o Vama. Onda to koristimo kako bi Vam pokazali kako koristiti ta razmišljanja na način koji je relevantan za Vaše klijente i od kojeg možete imati koristi i Vi i klijenti.

 • Dizajn ambalaže
 • Ideje i pozicioniranje
 • Grafički dizajn
 • Kreiranje identiteta
 • JAVITE NAM SE

  Društvene mreže Društvene mreže nas spajaju

  Još uvijek mislite da je Social Media Marketing pisanje postova i objavljivanja fotografija, vjerujte nam da je daleko više od toga. Povezati kupca s brendom jedan je od najtežih zadataka, društvene mreže idealna su platforma za doseg velikog broja kupaca i povezivanje online i offline marketinga.

  U tom pogledu aplikacije, poput našeg Kola sreće izvrstan su alat kako osvijestit kupca što nudite, a istovremeno mu stvoriti dodanu vrijednost koja će ga privući u Vaš dućan, odnosno Vašem proizvodu te na kraju i kupnji. Zavrtite naše Kolo sreće i saznajte o čemu Vam pričamo.

 • Community menadžment
 • Facebook aplikacije
 • Facebook reklame
 • Viralni marketing
 • JAVITE NAM SE

  Digitalno oglašavanje Novo doba znači digitalnu prisutnost

  Poslovni ciljevi moraju zadovoljiti potrebe potrošača kako bi bili uspješni. Razumijevanje tih ciljeva pomaže nam definirati društvene strategije koje će predstavljati ono što brand predstavlja i mogućnosti koje postoje kako bi podržale tu priču putem društvenih medija.

  Mi predstavljamo upravo ono s čime se potrošači danas najlakše povezuju, a to je dodana vrijednost.

 • Google AdWords
 • Facebook oglašavanje
 • Mobilno oglašavanje
 • Newsletter
 • JAVITE NAM SE


  Upoznaj obitelj

  Ja sam šef!

  Onaj koji ima zadnju riječ, velika faca u našem malom timu. Matej se brine da su svi naši klijenti zadovoljni, on vodi dugoročnu stratešku viziju tvrtke da radi s organizacijama, brendovima i start-upovima, pomažući jedni drugima shvatiti potencijal interneta i njegov utjecaj na njihovo poslovanje. Osim brige o klijentima,on je najbolji vođa kojeg možete imati, uvijek brine da su njegovi zaposlenici zadovoljni, radosni i stvara pozitivnu radnu atmosferu. Napomena svima: mrzi da ga se zove šef.

  Matej Beribak | CEO
  I know H.T.M.L.

  Mladi profesionalac s okom za lijep dizajn i praktične ideje. Nastoji kreirati i stvoriti korisnički usmjerena iskustva putem digitalnih kanala. Osim UI/UX dizajna, on je također strastveni fotograf, uhvatiti zanimljive trenutke u pravo vrijeme je ono u čemu je najbolji! Svjetski putnik sa smislom za dobru hranu i piće.

  Siniša Plevnik | UI Designer
  Jednostavno prekrasno.

  Ljudi su vizualni stvorenja, oni vole ono što je lijepo za vidjeti. Tanja pomaže da Vaš brand dobije vizualni identitet koji će uhvatiti pozornost i divljenje. Ona stvara strukturu i ljepotu iz svih naših i Vaših neuređenih ideja. Jedan od njezinih citata: „Dok nije savršeno, nije gotovo!“ Ponekad je teško zadovoljiti njene visoke kriterije, ali na kraju je njen rad perfektan i to je ono čemu teži! Osim što je lijepa, ona je i besprijekorna, kao i njezin rad.

  Tanja Dujmović | Graphinc Designer
  Lajkaš?

  Imate nešto za reći, ali ne znate kako se izraziti?! Melani ima rješenje za to, možete biti sigurni... Pisanje blogova, kolumni i postova još uvijek je ne ostavljaju bez teksta. Izrada kvalitetnog sadržaja i izgradnja zajednica na društvenim medijima je nešto što, njezinim riječima, ona ne vidi kao posao, već više kao stil života. Kada ne piše, vjerojatno peče kolače i piše recepte, to joj je druga najveća strast. Ona je slatko-ljubac kakvog dosad nismo upoznali.

  Melani Martinić | Content Manager
  Big Superhero!

  Veliki klinac koji pazi da sve "ispod haube" radi glatko. Tijekom dana stručni je back end developer s nevjerovatnim idejama i inovacijama, ali tijekom noći postaje pravi ratnik u svijetu tenkova (world of tanks). Mi još uvijek ne znamo točno kad spava, ali pretpostavljamo da superheroji ni ne spavaju.

  Branimir Đurek | Back-end Developer
  Kava, kava, kava i još kave!

  Mislite da je nešto nemoguće učiniti, obratite se Marku, još uvijek nismo pronašli nešto što nije mogao učiniti. Savršeni back-end je za njega mačji kašalj, ali osim toga uvijek je tu za sve popravke, sastavljanje svjetiljke, popravke automobila, mobilnh telefona, ubijanje paukova i puno više. Sve što mu trebate dati jest litra kave i gledajte kako nastaje čarolija.

  Marko Vušak | Back-end Developer
  Pitajte me! Sve znam!

  Kažu žene znaju sve, zamislite da je ta žena Google stručnjak, strah Vas je? Nema potrebe, naša Nives se samo brine da ste dobili najviše iz Googlea. Google AdWords, Google Analytics, SEO i SEM su njena stvar. Ako želite biti sigurni da ćete se pojaviti na prvom mjestu u Google tražilici, ne ustručavajte se nazvati ju za pomoć. Osim toga Nives je mlada mama koja uživa provoditi vrijeme u prirodi. Mlada, urbana i radišna to je naša Nives.

  Nives Radman | Google Specialist
  Želiš biti dio tima?

  Javi nam se i možda ovdje bude baš tvoja slika. Životopis, video, pismo ili bilo što za što smatraš da te najbolje predstavlja pošalji nam na mail i pomozi nam da te upoznamo. Čekamo te!

  Aplitap team
  JAVITE NAM SE

  Matej Beribak

  Melani Martinić

  Tanja Dujmović

  Siniša Plevnik

  BRANIMIR ĐUREK

  MARKO VUŠAK

  NIVES RADMAN

  Spar Interspar
  Beauty UK
  Lego
  Mikronis
  HEP
  Hansgrohe
  Rwe
  tipTravel
  Vidi magazin
  T-com
  BioEden
  More Boats
  Dormeo
  Konzum
  Twin Set
  Kozmo
  Milsing
  Bebivita
  Babor
  Borovac and Bence
  Bio Save
  iRobot
  Croatia zdravstveno osiguranje
  Curaprox
  singer
  nova
  playstation
  servier
  westgate
  Lufthansa

  Podaci tvrtke


  MB: 2879646 OIB: 24129535206 Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 080797585 Račun za redovno poslovanje društva vodi se kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb broj HR1424840081106142701. Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Uprava: Matej Beribak.
  By using our services, you agree to use of cookies. |